preloader
Scroll to top
Ibiza

Ibiza

Dizajni

Filloni një rrugë të qetë!

Një rrugëtim me stil. Qyteti është përgjigja adekuate për Ibiza.
Plotë gjallëri dhe konsum shumë të vogël të karburantit.

I krijuar me linjat e tij të mprehta është i gatshëm për të lënë përshtypje tek të gjithë.
Dritat LED si opsion shtesë tek Ibiza ju ofrojnë ndriçimin që ju të keni një pamje të qartë gjatë natës

Ngjyrat

Ibiza ju ofron një mori të përzgjedhjës në mesin e 7 ngjyrave , duke vënë në pah gjallërin dhe stilin që e ofron.

Interieri

Ibiza ju ofron kombinimet më të mira të pjesës së brendshme të veturës, ku mund të gjeni materiale kualitative, kombinime ngjyrash dhe teknologji bashkëkohor

Disqet e aluminit

Tek Ibiza keni mundësi që t’i ia shtoni bukurinë veturës tuaj duke përzgjedhur nga disqet e aluminit nga 15” e deri tek 18”

download (11)
download (12)
download (10)

Ndriçimi i ambientit

Shtoni ngrohtësin ambientit të Ibizes tuaj me mundësin e ndriçimit të ambientit,
ku mund të zgjedhni në disa lloje të ngjyrave, ku padyshim ju do ta gjeni shijën tuaj

Xcellence

Ibiza në pakon Xcellence është një kombinim përfekt i të përditshmës dhe të duhurës, është pranë jush në çdo ditë.
Xcellence është një pako më elegante i cila vie në linja të veçanata për pakon ku mbishkrimet e pakos i gjejmë posa ta hapim derën për të hyrë në veturë. Poashtu një detaj i veçantë janë disqet e aluminit prej 17” qe i japin veturës një dukje të kompletuar dhe të saktë. 

FR
Ndjeheni më dinamik dhe e dashuroni dukjen sportive, atëherë Ibiza ofron pakon FR, me plotë entuziazëm për të gjithë ata që gjejnë vetën brenda këtij limiti. Me dizajn special duke perfshirë grila sportive me shenjën FR, disqe alumini 18” Ibiza FR është thjeshtë i duhuri për ti tërhequr të gjithë vëmendjën. 

Teknologjia

Si çdo model i Seat edhe Ibiza ofron ekranin me prekje me 8” me ngjyra dhe rezulucion të lartë. I lehtë në përdorim e poashtu do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë në eksplorimin e teknologjisë së fundit dhe navigimit permës tij deri në destinacionin tuaj.

Sistemi i zërimit

Çdo aventurë që kaloni me Ibiza e meriton të jetë e shoqëruar nga zërimi Beats Audio i cili është opsional tek Ibiza,

Me një sistem prej 6 altoparlanteve dhe subwoofer të integruar në pjesën e bagazhit, beats audio ju ofron kualitetin e zërimit të mahnitshëm.

download (43)

Konektimi dhe lidhja

Me teknologjinë e fundit të mbushjës së telefonit tuaj të mençur, Ibiza ofron Wireless Charging në çdo kohë për ju.

Paneli digjital

I gatshëm të ju ofroj shërbimin e informacioneve të plota për veturën tuaj, paneli digjital i cili është opsional tek Ibiza ju ofron mundësin të lundroni në një mori informatash gjatë vozitjës, dhe asnjëherë duke mos e humbur koncentrimin në rrugë.

Me shumë pajisje

Në mesin e llojllojshmërisë së pajisjeve Ibiza ofron edhe ato nga më të sofistikuarat siç janë:

Profili i vozitjës ( pra ju mund të përshtateni stilin e vozitjës tuaj me atë që ofron Ibiza)
Sistemin e hapjës, mbylljës dhe ndezjës së makinës pa çeles (Kessy)
Sistemin e kamerës në pjesën e pasme, e cila asiston per ju çdo herë që ju parkoni veturën

Siguria

Siguria është padyshim njëra ndër pikat kyqe të Seat,

Sistemet e fundit të avansuara në çështjën e sigurisë kanë bërë që modelet e fundit nga Seat të rezultojnë me pikë të larta në aspektin e sigurisë gjatë ngasjës,

Airbag!

Ne Ibizen tuaj gjeni standart jastekët e ajrit (airbag-s) të cilët janë aty për ju në rastin më të keq të mundshëm të aksidentit. 

Airbag!

Ne Ibizen tuaj gjeni standart jastekët e ajrit (airbag-s) të cilët janë aty për ju në rastin më të keq të mundshëm të aksidentit.

Pajisje të tjera të sigurisë në Ibizën tuaj janë edhe sistemi i frenimit emergjent dhe radari për mbajtjën e distancës gjatë vozitjës.

Asistenca në nisje

Hill hold asisst është e krijuar veçanërishtë që kur përballemi në situata kur vetura duhet të niset nga vendi në terene jo të rrafshëta, atëherë vijë në ndihmë HHC dhe pa hezitim vetura niset në drejtimin e duhur.

Kontrolli elektronik i stabilizimit

Brezi i ri i sistemeve të vet stabilizimit të automjetit premtojnë shumë. Ne situata kritike ESC është aty për ty që të rikthejë stabilitetin e veturës.

AllEscort