preloader
Scroll to top

Ky prodhues prej vitit 1986 është pjesë përbërëse e gjigandit botëror automobilistik Volkswagen Group. Seat është një markë e njohur që disa vite në tregun tonë e e cila prej Janarit të vitit 2019 ofrohet eksluzivisht vetëm nga Baki Automobile si Partner i Autorizuar për shitjën dhe mirëmbajtjën e Seat.

Një ndër faktorët kryesor qe arriti sukses për Seat-in është edhe implementimi i të gjitha pjesëve të njejta me ato të Volkswagen Group. Mirëpo është gjithmonë diçka unike që e bën Seat-in të dallohet nga të tjerët. Stili i tij magjepës bën që modelet e Seat të duken gjithmonë të reja dhe kohës moderne.

Kategoria SUV dhe modelet e saj. 

Linja e prodhimit të Seat u zgjerua në kategorinë e SUV në vitin 2016 me modelin Ateca.

Një SUV i cili arriti pikat kulminante të shitjes pas prezentimit falë sigurisë, qëndrueshmërisë, mirëmbajtjes së lehtë e të lirë dhe çmimit shumë të arsyeshëm.

I kategorizuar me dizajn dinamik, komoditet, dhe hapesirë të mjaftueshme bëri që Ateca të jetë një ndër pikat referuse për shitje në Seat.

Lexo më Shumë

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta më e volitshme për ju!

Baki Automobile në partneritet me Raiffeisen Bank dhe kompaninë e sigurimeve Illyria ju mundëson të bëheni me veturën tuaj të ëndërrave ku së bashku me të ju përfitoni edhe:

☑️Regjistrimin e parë Falas,

☑️Interesin preferencial,

☑️Kasko me çmim preferencial,

☑️Autobartje 24/7 dhe mbi të gjitha,

☑️Sjelleni veturën e vjetër dhe bëhuni me veturë të re.

Bëhuni pjesë e kësaj SUPER oferte!

Leoni i ri, unik në të gjitha detajet!


Modeli Leon, këtë vitë prezentoi serinë e re të tij, i cili me dizajnin unik tërhoqi vëmendjën e shumë prej klientëve që ishin në interesë për tu bërë me veturë të re.

Të gjithë modelet e Seat ofrohen me motor diesel dhe benzinë, e po ashtu me ndërrues manual ose automatik DSG. Dhe duke mos i përjashtuar të pasionuarit e performancës , Seat ofron modelin Cupra në modelet Leon dhe Ateca të pajisur me motor që prodhon 300kuaj fuqi, e përmbledhur me një kombinim të dizajnit unik vetëm për Cupra.

Të gjithë ju qe e keni menduar por nuk e keni provuar ende një Seat te ri, ejani tek ne dhe binduni.

Lexo më shumë

Filloni një rrugë të qetë!

Një rrugëtim me stil. Qyteti është përgjigja adekuate për Ibiza.
Plotë gjallëri dhe konsum shumë të vogël të karburantit.

I krijuar me linjat e tij të mprehta është i gatshëm për të lënë përshtypje tek të gjithë.
Dritat LED si opsion shtesë tek Ibiza ju ofrojnë ndriçimin që ju të keni një pamje të qartë gjatë natës

Lexo më shumë

Garancioni

Garancioni është njëra ndër arsyet e forta që i mbanë klientët lojal Volkswagen Group. Çdo model nga Volkswagen Group vie me 2 vite garancion.

Gjithashtu Seat ofron edhe mundesinë për zgjatjen e garancionit, i cili është me pagesë shtesë për 3 vite tjera apo gjithsejtë në total 5 vite apo 150.000km.

Përgjegjësia maksimale e partnerit tuaj të autorizuar Baki Automobile, ju bën që të ndjeheni të pa brengosur për veturën tuaj gjatë periudhës së garancionit.

E pasiqë kjo është në përcjellje të mobilitetit, pra ne vijmë pranë jush kudo që jeni, që të ju dalim në ndihmë në raste nevoje.